Fotogroep Goirle: een fotoclub (vereniging) uit Midden Brabant

Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2020-06-03    door: Fotogroep Goirle

Goorven - Oisterwijk

Als inwoners van Brabant boffen wij toch maar met al die prachtige natuur om ons heen. De Oisterwijkse bossen en vennen zijn een geliefd natuurgebied om te fietsen, wandelen en ook om te fotograferen. De kunst is natuurlijk, als je op zo’n plek bent waar veel fotografen komen, om toch een foto te maken die net even iets anders is of om een andere reden opvalt. Voor mij waren dat de prachtige kleuren en de zekere dreiging die uitging van de lucht.

Marielle Wols
 


Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2020-05-27    door: Fotogroep Goirle

Uluru, de heilige berg voor de Aborignals in Australie. Uluru ligt vlakbij Alice Springs in the Red Center in de outback.
De beklimming van de berg is na jarenlange discussie tussen de regering van Australie en de aboriginals op 26 oktober 2019 verboden.

Rita van den Bout
 


Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2020-05-20    door: Fotogroep Goirle

Tot ziens

In deze foto werd ik getroffen door het lijnenspel van de aluminiumtrap in een Madrid’s cultureel centrum. Door de vrouw die haastig naar beneden rent wordt de foto iets spannender. De overeenkomende kleuren van haar kleding en de leuning van de trap zijn een toevallige bijkomstigheid en maakt de foto minder ‘hard’.

Fred de Koning
 


Meer actueel nieuws

Lees verder...