Fotogroep Goirle: een fotoclub (vereniging) uit Midden Brabant

Brons voor Marianne Schrijver-Lievense en Piet Kuijten

2018-12-09    door: Fotogroep Goirle

Bij de wedstrijd 'Foto Individueel', uitgeschreven door De Fotobond, hebben zowel Marianne Schrijver-Lievense als Piet Kuijten een bronzen certificaat behaald. Beiden Gefeliciteerd!!
 


Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2018-12-05    door: Fotogroep Goirle

Deze foto heb ik gemaakt in november toen het blad aan de bomen erg mooi verkleurd was. Het was ook erg zonnig en door de lage zon ontstaan er mooie schaduwen. Ik heb gewerkt met een groot diafragma waardoor er onscherpte ontstaat in de achtergrond.

Hanneke van Iersel
 


Fotogroep Goirle - Foto van de week

2018-11-28    door: Fotogroep Goirle

Deze foto is gemaakt in Heerlen. Het is een reflectie van het Glaspaleis. Dit “paleis” werd in 1934/35 gebouwd voor de Heerlense stoffenkoopman Peter Schunck. Het modehuis Schunck is een van de belangrijkste voorbeelden van het “Nieuwe Bouwen” in Nederland.

In de Tweede Wereldoorlog raakte dit glazen paleis herhaaldelijk beschadigd. In de loop der jaren werd het meerdere keren gered voor dreigende sloop. De gemeente Heerlen is de huidige eigenaar. Het gebouw doet nu dienst als multidisciplinaire culturele instelling.

Frans Schrijver
 


Fotogroep Goirle - Foto van de week

2018-11-21    door: Fotogroep Goirle

Deze foto is gemaakt vanuit een luchtballon boven de vallei der koningen in Egypte. Er was een prachtige zonsopgang vroeg in de morgen. We vlogen met een 18 persoonsballon en waren niet de enigen in de lucht. Fraai was het overzicht over alle gebouwen en pyramides. De landing was minder fraai, we kwamen uit in een weiland bij een boer die daar niet blij mee was.

Geert Brekelmans.
 


Meer actueel nieuws

Lees verder...