Fotogroep Goirle: een fotoclub (vereniging) uit Midden Brabant

Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2019-05-22    door: Fotogroep Goirle

Deze keer een ander soort straatfotografie geprobeerd. Ik ben op zoek gegaan naar lijnen en verstilde straatbeelden. Door de foto in zwart wit te maken worden de lijnen en vlakken benadrukt. Deze foto is gemaakt in het havengebied te Antwerpen.

Met vriendelijke groet,

Nico Vromans Fotografie Burgemeester Rensstraat 26 5051CN Goirle 06 44 59 65 14 www.nicovromans.nl https://www.facebook.com/nvromans
 


Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2019-05-15    door: Fotogroep Goirle

Avondlucht

Mooie lucht boven een rivier, uit de hand gefotografeerd met een Pentax K3 met 18-135 mm lens. Golden hour wanneer je fraaie roodtinten krijgt in je foto. Dan iets bewerkt met fotoshop om de kleuren nog sprekender te maken en het contrast iets te verhogen.

Geert Brekelmans.
 


Fotogroep Goirle - Foto van de Week

2019-05-08    door: Fotogroep Goirle

Deze foto is gemaakt in een oude verlaten scheepswerf in Baasrode, België. Het zachte namiddaglicht valt door de ramen naar binnen en geeft een enigszins feeërieke sfeer aan de foto. Het is alsof de scheepsbouwers net zijn vertrokken en na het weekend weer terug zullen keren. Gevulde oliekannetjes, gereedschap en materialen liggen als het ware nog op ze te wachten. Niets is minder waar, de werf is al decennia lang verlaten, omdat het water in een zijarm van de Schelde te laag is geworden om schepen te water te laten.

Fred de Koning
 


Meer actueel nieuws

Lees verder...